Telepítés APP-ként

Free Sport Parks térkép telepítés app-ként pár másodperc alatt (App Store-ba, vagy Play Store-ba való belépés nélkül!), ha megnyitod a készüléked böngészőjében a térkép linkjét és követed az alábbi két-három lépést. A térkép ikonja így megjelenik a többi app ikonod mellett, ezután már csak rá kell kattintanod és mindig a legfrissebb verzió fog bejönni!

hirdetés

Telepítés Android készülékre

Másold ki a kívánt térkép linkjét; Magyarországhttps://bit.ly/GMaps-HU-FreeSportParks vagy Ausztria: https://bit.ly/GMaps-AT-FreeSportParks és nyitsd meg a böngésződben (itt a Chrome böngészőt látod), majd telepítsd 3 lépésben: (1.) Kattints a "Menü" ikonra, (2.) Kattints a "Hozzáadás a kezdőképernyőhöz" pontra, (3.) Kattints a "Hozzáadás" gombra. (Megnézheted videón is!)

Free Sport Parks térkép Android App-telepítés 1. lépés
Free Sport Parks térkép Android App-telepítés 2. lépés
Free Sport Parks térkép Android App-telepítés 3. lépés

Telepítés IOS készülékre

Másold ki a kívánt térkép linkjét; Magyarországhttps://bit.ly/GMaps-HU-FreeSportParks vagy Ausztria: https://bit.ly/GMaps-AT-FreeSportParks és nyitsd meg a böngésződben (itt a Safari böngészőt látod), majd telepítésd 3 lépésben: (1.) Kattints a "Megosztás" ikonra, (2.) Kattints a "Főképernyőhöz adás" gombra, (3.) Kattints a "Hozzáadás" gombra. (Megnézheted videón is!)

Free Sport Parks térkép IOS App-telepítés 1. lépés
Free Sport Parks térkép IOS App-telepítés 2. lépés
Free Sport Parks térkép IOS App-telepítés 3. lépés

Telepítés Windows Phone készülékre

Másold ki a kívánt térkép linkjét; Magyarországhttps://bit.ly/GMaps-HU-FreeSportParks vagy Ausztria: https://bit.ly/GMaps-AT-FreeSportParks és nyitsd meg a böngésződben (itt a Microsoft Edge böngészőt látod), majd telepítsd 2 lépésben: (1.) Kattints a "Menü" ikonra, (2.) Kattints "Az oldal kitűzése a  kezdőképernyőre" pontra. (Megnézheted videón is!)

Free Sport Parks térkép Windows Phone App-telepítés 1. lépés
Free Sport Parks térkép Windows Phone App-telepítés 2. lépés
Free Sport Parks térkép Windows Phone App-telepítés kész

A Free Sport Parks online térkép platform- és eszközfüggetlen bármilyen asztali géppel, laptoppal, tablettel és okostelefonnal elérhető bármelyik böngészőben a térkép linkjének megnyitásával. Ha más készüléket vagy böngészőt használsz, mint a fenti három, akkor is csak ezeket a lépéseket kell megcsinálnod a telepítéshez!

hirdetés

"A sportolás legyen része az életednek, legyen része az egészségednek!"

Free Sport Parks