Eddz Okosan a Fitneszparkban

A Free Sport Parks, Pálvölgyi Zsolt és Ruska Roland az "Eddz Okosan Pálvölgyi Zsolttal és Ruska Rolanddal a Fitneszparkban" videó sorozattal szeretne segíteni abban, hogy még többen ismerjék meg közelebbről a Fitneszparkok eszközeit és helyes használatukat.

hirdetés

Edzők

Az Eddz Okosan videósorozat Fitneszpark része Pálvölgyi Zsolt (Fitnesz tréner) és Ruska Roland (Fitnesz tréner) közreműködésével jött létre.

Pálvölgyi Zsolt Eddz Okosan - Free Sport Parks

Pálvölgyi Zsolt személyi ill. csoportos edző, 20 év nemzetközi tapasztalat áll mögötte. Szakterületei: TRX, cross tréning, tabata és a szabadtéri edzések.

Ruska Roland Eddz Okosan - Free Sport Parks

Ruska Roland csoportos és aerobic edző, 7 év nemzetközi tapasztalat áll mögötte. Szakterületei: preventív gerinctréning, TRX és deepWORK.

Videók a sorozatban

Jelenleg 16 fitneszgép videója van a sorozatban a Bemelegítés és Nyújtás videókon kívül:

hirdetés

Lépésről-lépésre

A gyakorlatokat kikockáztuk a videókban és felirattal jelöljük, hogy az egyes lépéseknél mire kell figyelni.  A videó leírásában pedig részletes leírást találsz a gyakorlathoz. Minden esetben használjátok a "Feliratok" (CC) funkciót* a videónál!

Eddz Okosan Fitneszparkban videok felirattal

(YouTube Súgó: Feliratok bekapcsolása asztali gépen, mobilon és Ipad-en.)

FONTOS, hogy ezek a sorozatok nem helyettesítik egy edző munkáját, hiszen minden esetben csak az alapok elsajátításához adnak útmutatást. Mindenki csak a saját felelősségére és mások testi épségére ügyelve használja a videókat és a parkokat, eszközöket.)

 

Hogyan működik ez a funkció a térképen?

Minden Fitneszpark adatlapján megnézhetitek a bemelegítés és nyújtás videóit. A videóknál elérhetőek az eszközök videói is.

"A sportolás legyen része az életednek, legyen része az egészségednek!"

Free Sport Parks Ausztria