Eddz Okosan Te is

Ismerd meg közelebbről a Kondiparkok eszközeit és a Fitneszparkok gépeit és helyes használatukat szakemberek segítségével. Tudatos edzéssel hamarabb érünk el eredményeket testi épségünk megőrzése mellett, elkerülve a sérüléseket. Eddz Okosan Te is!

hirdetés

Mi az "Eddz Okosan"?

A kültéri Fitneszparkok és Kondiparkok (Street Workout Parkok) használatának népszerűsítésén túl, a mozogni vágyókat szeretnénk a tudatos edzéssel, a tudatos mozgással is megismertetni, hogy kitűzött céljainkat, testi épségünk megőrzése mellett (sérülések elkerülésével) érjük el!

 

Bemelegítés vs. Nyújtás

Minden edzés, illetve mozgás két legfontosabb eleme a bemelegítés és a nyújtás. Mindkettő hozzájárul, hogy elkerüljük a sportsérüléseket, aminek harmadik tényezője a gyakorlatok helyes kivitelezése. A bemelegítés ráhangolja ("bemelegíti") a testünket-tudatunkat a mozgásra, ezt követik az edző gyakorlatok, majd a mozgás lezárásaként a nyújtás segít "visszanyugodni" a testnek és a tudatnak.

 

Edzők segítenek

A Free Sport Parks szakemberek  segítségével állította össze az "EDDZ OKOSAN / TRAIN SMART" videósorozatot, ami alapszintű útmutatást ad a Fitneszparkok gépeinek helyes használatához és a Kondiparkok eszközein kivitelezhető alapgyakorlatokhoz, beleértve a bemelegítést és a nyújtást is.

 

Lépésről-lépésre

A gyakorlatokat kikockáztuk a videókban és felirattal jelöljük, hogy az egyes lépéseknél mire kell figyelni.  A videó leírásában pedig részletes leírást találsz a gyakorlathoz. Minden esetben használjátok a "Feliratok" (CC) funkciót* a videónál!

Free Sport Parks Eddz Okosan videok felirattal

(*YouTube Súgó: Feliratok bekapcsolása asztali gépen, mobilon és Ipad-en.)

FONTOS, hogy ezek a sorozatok nem helyettesítik egy edző munkáját, hiszen minden esetben csak az alapok elsajátításához adnak útmutatást. Ha szeretnél szintet lépni és továbbfejlődni az edzéseidben, vagy éppen kérdésed lenne az edzéssel, edzéstervvel kapcsolatban (pl. milyen gyakorlatokat milyen sorrendben és ismétléssel csinálj), akkor tanácsos képzett edzőhöz fordulni.

(FIGYELEM: mindenki csak a saját felelősségére és mások testi épségére ügyelve használja a videókat és a parkokat, eszközöket.)

 

Ismerd meg az Edzőket és a Videókat!

hirdetés

"A sportolás legyen része az életednek, legyen része az egészségednek!"

Free Sport Parks Ausztria