Balaton Közösségi Sportoldala

Fedezd fel a Balaton ingyenes közösségi sportparkjait, sportpályáit is a Közösségi Sportvárosok programunkhoz kapcsolódóan.

hirdetés

Balaton sportolási lehetőségei

A Balatonon található ingyenes, közösségi sportparkok, sportpályák és számaik a térképen jelenleg szereplő helyszínek alapján:

Balaton sporttérképe

Nézd meg a Balaton közösségi sporthelyszíneit a térképen is (nagyíts a körökre, hogy lásd az összes helyszínt):


Milyen idő van kint? Országos előrejelzés
Ha nem találsz egy helyszínt vagy valamelyiknél meghibásodást, rongálást látsz, akkor küldd el nekünk! A térképet folyamatosan frissítjük.

Balatoninfó

Hossza: 77 km, Szélessége: max 14 km, min 1,3 km, Területe: 592 km², Mélysége: max 11 m, az átlagos 3-4 m.

Balaton
Balaton

Közép-Európa legnagyobb tava. Hazánk egyik legnépszerűbb úticélja a belföldi és külföldi turisták körében. A balatonparti települések közösségi sporttereit legtöbbször a helyi strandokon találjuk meg. A strandok egy része ingyenes (szabadstrandok) egy része fizetős. A fizetős strandok általában a nyitva tartás előtt és után, valamint a strandszezonon kívül is ingyenesen látogathatók!

 

a közösségi sportkategóriák aránya a Balaton körül

hirdetés

Mit sportolunk a legszívesebben a Balatonon?

Gyűjtjük a visszajelzéseket, hogy a közösségi sportparkok és sportpályák közül melyek a legnépszerűbbek, illetve mire lenne még igény a Balatonon. Segítsd te is a közösségi sportterek fejlődését és szavazz az általad kedvelt sportparkokra, sportpályákra! A sportparkok, sportpályák részletesebb ismertetője elérhető a Közösségi SportparkPÉDIA oldalon.

 

"A sportolás legyen része az életednek, legyen része az egészségednek!"

Free Sport Parks