Játszóterek Budapesten

Megmutatjuk hol vannak játszóterek Budapesten, mert a játszótér fontos szerepet tölt be a gyerekek mozgásának, egyensúlyérzékének, koordinációjának, kreativitásának és társas készségeinek fejlődésében.

hirdetés

Budapest játszóterei

Több mint 590 játszótér várja a gyerekeket a fővárosban! Válassz egy kerületet és nézd meg térképen a játszótereit képekkel, értékelésekkel:

A térképen jelenleg szereplő játszóterek így oszlanak meg százalékosan a kerületek között:

KRESZ parkok gyerekeknek: KRESZ park térkép

(Ha Budapesten keresnél még ingyenesen használható sporttereket és/vagy kutyafuttató helyeket, akkor Budapest közösségi sportoldala és Budapest kutyafuttatói oldalunkat ajánljuk figyelmedbe.)

Játszóterek nevei és tematikái

Általában a budapesti játszóterek nevei csak fantázianevek (pl. mosolygó alma, babarózsa, stb.), amelyek nem feltétlenül a játszótér tematikáját jelölik. Ugyanakkor vannak olyan játszóterek is, amelyek a nevükkel egyetemben saját tematikát vagy odaillő elemet tartalmaznak, vagy valamilyen egyedi adottsággal bírnak. Mi így csoportosítottuk ezeket:

Ha nem találsz egy játszóteret vagy valamelyiknél meghibásodást, rongálást látsz, akkor küldd el nekünk! A térképet folyamatosan frissítjük.

hirdetés

"A sportolás legyen része az életednek, legyen része az egészségednek!"

Free Sport Parks