Funkciók és telepítés APP-ként

Ismerd meg a Free Sport Parks térkép funkcióit és azt, hogy hogyan telepítheted App-ként pár másodperc alatt (App Store-ba, vagy Play Store-ba való belépés nélkül!). A térkép ikonja így megjelenik a többi app ikonod mellett, ezután már csak rá kell kattintanod és mindig a legfrissebb verzió fog bejönni!

hirdetés

Alap funkciók

  • TÉRKÉP ÉS LISTA NÉZETEK
    Böngéssz a térképen, vagy egyszerűen válaszd ki a helyszínt a sportok listájából!
  • SZŰRÉS SPORTÁGAK SZERINT
    A sportok listájából egy klikkeléssel elrejtheted és megjelenítheted a sportokat!
  • KERESÉS CÍM SZERINT
    A nagyító ikonra kattintva egyszerűen kezd el beírni a címet, helységet és válassz a feljövő találatokból, vagy nézd meg a térképen mi a legközelebbi helyszín!

 

Extra funkciók

Az i-betűs körrel jelölt helyszíneknél az adatlap alján a "Megtekintés a Google Térképen"-re kattintva az alábbi opciók válnak elérhetővé:

fotó és videó hozzáadás funkció - Free Sport Parks térkép KÉP ÉS VIDEÓ HOZZÁADÁS

CSILLAGOS ÉRTÉKELÉS

SZÖVEGES ÉRTÉKELÉS

extra funkciók - Free Sport Parks térkép

Telepítés Android készülékre

Másold ki a kívánt térkép linkjét; Magyarországhttps://bit.ly/GMaps-HU-FreeSportParks vagy Ausztria: https://bit.ly/GMaps-AT-FreeSportParks és nyitsd meg a böngésződben (itt a Chrome böngészőt látod), majd telepítsd 3 lépésben: (1.) Kattints a "Menü" ikonra, (2.) Kattints a "Hozzáadás a kezdőképernyőhöz" pontra, (3.) Kattints a "Hozzáadás" gombra.  TIPP: ezt bármelyik oldalunknál meg tudod csinálni és utána már az is elérhető lesz egy kattintással!  (Megnézheted videón is!)

Free Sport Parks térkép Android App-telepítés 1. lépés
Free Sport Parks térkép Android App-telepítés 2. lépés
Free Sport Parks térkép Android App-telepítés 3. lépés

Telepítés IOS készülékre

Másold ki a kívánt térkép linkjét; Magyarországhttps://bit.ly/GMaps-HU-FreeSportParks vagy Ausztria: https://bit.ly/GMaps-AT-FreeSportParks és nyitsd meg a böngésződben (itt a Safari böngészőt látod), majd telepítésd 3 lépésben: (1.) Kattints a "Megosztás" ikonra, (2.) Kattints a "Főképernyőhöz adás" gombra, (3.) Kattints a "Hozzáadás" gombra.  TIPP: ezt bármelyik oldalunknál meg tudod csinálni és utána már az is elérhető lesz egy kattintással!  (Megnézheted videón is!)

Free Sport Parks térkép IOS App-telepítés 1. lépés
Free Sport Parks térkép IOS App-telepítés 2. lépés
Free Sport Parks térkép IOS App-telepítés 3. lépés

Telepítés Windows Phone készülékre

Másold ki a kívánt térkép linkjét; Magyarországhttps://bit.ly/GMaps-HU-FreeSportParks vagy Ausztria: https://bit.ly/GMaps-AT-FreeSportParks és nyitsd meg a böngésződben (itt a Microsoft Edge böngészőt látod), majd telepítsd 2 lépésben: (1.) Kattints a "Menü" ikonra, (2.) Kattints "Az oldal kitűzése a  kezdőképernyőre" pontra.  TIPP: ezt bármelyik oldalunknál meg tudod csinálni és utána már az is elérhető lesz egy kattintással!  (Megnézheted videón is!)

Free Sport Parks térkép Windows Phone App-telepítés 1. lépés
Free Sport Parks térkép Windows Phone App-telepítés 2. lépés
Free Sport Parks térkép Windows Phone App-telepítés kész

A Free Sport Parks online térkép platform- és eszközfüggetlen bármilyen asztali géppel, laptoppal, tablettel és okostelefonnal elérhető bármelyik böngészőben a térkép linkjének megnyitásával. Ha más készüléket vagy böngészőt használsz, mint a fenti három, akkor is csak ezeket a lépéseket kell megcsinálnod a telepítéshez!

hirdetés

"A sportolás legyen része az életednek, legyen része az egészségednek!"

Free Sport Parks