QR-kód Matrica

 Az "Eddz Okosan" bemutató videók már elérhetőek a szabadtéri sportparkokban is különböző színű QR-kód matrica formájában.

hirdetés

Hogyan működik a QR-kód?

A QR-kód tulajdonképpen egy pontokból álló vonalkód. Okostelefonunk kamerájával vagy a külön letölthető ingyenes QR-kód olvasó appokkal tudjuk beolvasni, amivel így a helyszínen is elérhetőek az Eddz Okosan YouTube videók. A videók megnézéséhez szükséges internet kapcsolat, amiben az egyre több helyen elérhető, ingyenes köztéri WIFI hálózatok is segítségünkre vannak.

Fitneszparkok

A Fitneszparkok eszközeit (16 db eszköz + Bemelegítés és Nyújtás) citromsárga matrica jelöli. A matricák és a videók is magyar-angol nyelven vannak feliratozva (a videóknál mindig használd a felirat funkciót).

Kondiparkok

A Kondiparkok / Street Workout Parkok eszközeit (17 db eszköz + Bemelegítés és Nyújtás) narancssárga matrica jelöli. A matricák és a videók is magyar-angol nyelven vannak feliratozva (a videóknál mindig használd a felirat funkciót). A Fitneszparkokban is találkozhatsz narancssárga matricákkal, mert ott is van néhány kondipark eszköz pl. Párhuzamos korlát, Multi tréner, stb.

Visszajelzések

Hiába van egyre több szépen felújított ingyenesen használható sportpark, ha az emberek nem ismerik őket, vagy az eszközök használatával kapcsolatban tájékozatlanok. Ha nem megfelelően használjuk az eszközöket, edzésünk kevésbé lesz hatásos, illetve rosszabb esetben sportsérüléssel, sportártalommal járhat. Ezért is tartom nagyon hasznosnak a közösségi sportparkokban elhelyezett QR kódos matricákat, melyeket leolvasva szakemberek videón keresztül segítik sportolásunkat, mutatják be a különböző gépek helyes használatát.
Harmati Balázs, szervezési vezető II. Kerületi Sport és Szabadidősport Nonprofit Kft. - www.masodikkeruletsport.hu

Helyszínek

Itt nézheted meg, hogy jelenleg mely kerületek, városok és települések sportparkjaiban használhatod a QR-kód matricákat. Az önkormányzatok emailben kérhetnek tájékoztatást az Eddz Okosan Partner csatlakozás részleteiről.

hirdetés

"A sportolás legyen része az életednek, legyen része az egészségednek!"

Free Sport Parks