Eddz Okosan a Fitneszparkban

A Free Sport Parks, Pálvölgyi Zsolt és Ruska Roland az "Eddz Okosan Pálvölgyi Zsolttal és Ruska Rolanddal a Fitneszparkban" videó sorozattal szeretne segíteni abban, hogy még többen ismerjék meg a Fitneszparkok eszközeit és helyes használatukat.

hirdetés

Edzők

Az Eddz Okosan Fitneszpark videó sorozat része Pálvölgyi Zsolt (Fitnesz tréner) és Ruska Roland (Fitnesz tréner) közreműködésével jött létre.

Pálvölgyi Zsolt Eddz Okosan - Free Sport Parks

Pálvölgyi Zsolt személyi ill. csoportos edző, 20 év nemzetközi tapasztalat áll mögötte. Szakterületei: TRX, cross tréning, tabata és a szabadtéri edzések.

Ruska Roland Eddz Okosan - Free Sport Parks

Ruska Roland csoportos és aerobic edző, 7 év nemzetközi tapasztalat áll mögötte. Szakterületei: preventív gerinctréning, TRX és deepWORK.

Videók a sorozatban

Jelenleg 16 fitneszgép videója van a sorozatban a Bemelegítés és Nyújtás videókon kívül:

Lépésről-lépésre

A gyakorlatokat ki is kikockáztuk a videókban, ahol rövid felirattal is jelöljük, hogy az egyes lépéseknél mire kell figyelni, amit részletesebben pedig a videók leírásaiban olvashattok el. Minden esetben használjátok a "Feliratok" (CC) funkciót* is a sorozat videóinál:

Eddz Okosan Fitneszparkban videok felirattal

(YouTube Súgó: Feliratok bekapcsolása asztali gépen, mobilon és Ipad-en.)

FONTOS, hogy ezek a sorozatok nem helyettesítik egy edző munkáját, hiszen minden esetben csak az alapok elsajátításához adnak útmutatást.

Ha szeretnél szintet lépni és továbbfejlődni az edzéseidben, vagy éppen kérdésed lenne az edzéssel, edzéstervvel kapcsolatban (pl. milyen gyakorlatokat milyen sorrendben és ismétléssel csinálj), akkor fordulj bizalommal Ruska Roland fitnesz trénerhez:

  • +36-70-9(három)2(hét)3(nyolc)4
  • roland.ruska(kukac)gmail.com

(FIGYELEM: mindenki csak a saját felelősségére és mások testi épségére is ügyelve használja a videókat és a parkokat, eszközöket.)

 

Hogyan működik ez a funkció a térképen?

Minden Fitneszpark adatlapján megnézhetitek a bemelegítés és nyújtás videóit. A videóknál elérhetőek az eszközök videói is.

hirdetés

QR-kód matrica

Az "Eddz Okosan" bemutató videók már elérhetőek a szabadtéri sportparkokban is különböző színű QR-kód matrica formájában.

"A sportolás legyen része az életednek, legyen része az egészségednek!"

Free Sport Parks