Probléma Bejelentése

Sportparkok, sportpályák, játszóterek meghibásodásait, sérüléseit, rongálódásait itt tudod bejelenteni. A Free Sport Parks együttműködik a Járókelő.hu oldallal, akik fogadják a köztéri problémákról szóló bejelentéseket, továbbítják őket az illetékes hivataloknak, és a választ is közzéteszik. Már több mint 20.000 bejelentést sikerült megoldatniuk!

hirdetés

Bejelentés

Az alábbi Járókelő.hu űrlapjának kitöltésével a bejelentésed közvetlenül hozzájuk érkezik meg. Néhány segítség a gyors és hatékony kitöltéshez:

  • Probléma kategóriája: itt mindenesetben válaszd a "Parkok és zöldterületek" kategóriát!
  • Probléma tárgya mező: pár szóban foglald össze, mi is a probléma, pl.: hibás fitneszgép, letört kosárlabda gyűrű, stb.
  • Probléma leírása mező: itt tudod részletezni a fennálló problémát. A részletes leírással nagyban segíted a munkánkat és meggyorsítod az ügyintézést. Kérünk, mindig legyél türelmes és udvarias!
  • Képek feltöltése: Kép készítése közben törekedj arra, hogy minél jobban látható legyen a fennálló probléma és annak környezetre gyakorolt hatása.

Hol jelenik meg a nevem? A bejelentéskor megadott név a jarokelo.hu weboldalon és az illetékessel folytatott párbeszédben fog megjelenni, a bejelentés többi adata mellett. Habár szeretnénk, hogy a problémát saját néven jelentsd be, de van lehetőséged arra, hogy neved ne jelenjen meg a bejelentés mellett és az illetékessel folytatott kommunikációban, ha kipipálod a "Ne jelenjen meg a nevem" opciót. (Jarókerlő.hu adatkezelési tájékoztató)

hirdetés

"A sportolás legyen része az életednek, legyen része az egészségednek!"

Free Sport Parks