Eddz Okosan a Kondiparkban

A Free Sport Parks és Radányi Norbert az "Eddz Okosan Radányi Norberttel a Kondiparkban" videó sorozattal szeretne segíteni abban, hogy még többen ismerjék meg a kondiparkok eszközeit, aminek használatát is bemutatjuk egy-egy alapgyakorlattal.

hirdetés

Edző

Az Eddz Okosan Kondipark videó sorozat része Radányi Norbert (Bartendaz alapító és személyi edző) közreműködésével jött létre.

Radányi Norbert Eddz Okosan Free Sport Parks

Radányi Norbert a hazai Bartendaz közösség megalapítója, és személyiedzője: "A Bartendaz egy világszerte létező, nyitott közösség, egyben egy társadalmi mozgalom is, amely a sajáttestsúlyos edzés alapjaira épül. A közösséghez bárki csatlakozhat. Edzettségi szint nem, csak a hozzáállás számít! A Bartendaz fő tevékenysége a sajáttestsúlyos mozdulatok gyakorlása és oktatása, valamint jótékony hatásainak ismertetése."

Videók a sorozatban

Jelenleg 18 eszköz videója van a sorozatban a Bemelegítés és Nyújtás videókon kívül:

Lépésről-lépésre

A gyakorlatokat ki is kikockáztuk a videókban, ahol rövid felirattal is jelöljük, hogy az egyes lépéseknél mire kell figyelni, amit részletesebben pedig a videók leírásaiban olvashattok el. Minden esetben használjátok a "Feliratok" (CC) funkciót* is a sorozat videóinál:

Eddz Okosan Kondiparkban videok felirattal

(YouTube Súgó: Feliratok bekapcsolása asztali gépen, mobilon és Ipad-en.)

FONTOS, hogy ezek a sorozatok nem helyettesítik egy edző munkáját, hiszen minden esetben csak az alapok elsajátításához adnak útmutatást.

Ha szeretnél szintet lépni és továbbfejlődni az edzéseidben, vagy éppen kérdésed lenne az edzéssel, edzéstervvel kapcsolatban (pl. milyen gyakorlatokat milyen sorrendben és ismétléssel csinálj), akkor fordulj bizalommal Radányi Norbert személyiedzőhöz, aki tart ingyenes csoportos ezdéseket és speciális egyénreszabott órákat is:

  • norbert.radanyi(kukac)gmail.com

(FIGYELEM: mindenki csak a saját felelősségére és mások testi épségére is ügyelve használja a videókat és a parkokat, eszközöket.)

 

Hogyan működik ez a funkció a térképen?

Minden Kondipark adatlapján megnézhetitek a bemelegítés és nyújtás videóit. A videóknál elérhetőek az eszközök videói is.

hirdetés

QR-kód matrica

Az "Eddz Okosan" bemutató videók már elérhetőek a szabadtéri sportparkokban különböző színű QR-kód matricák formájában.

"A sportolás legyen része az életednek, legyen része az egészségednek!"

Free Sport Parks