III. Kerület Közösségi Sportoldala

Fedezd fel a III. kerület ingyenes közösségi sportparkjait, sportpályáit. Ismerd meg a kerület sportkoncepcióját, kedvezményeit, közösségi sporteseményeit a "Közösségi Sportváros Vagyunk" program keretében.

hirdetés

Közösségi sportterek a III. kerületben

A III. kerületben található köztéri közösségi sportparkok, sportpályák és számaik a térképen jelenleg szereplő helyszínek alapján:

Közösségi sporttérkép

Nézd meg a III. kerület közösségi sporttereit (nagyíts a körökre, hogy lásd az összes sporthelyszínt):

A térképen különböző színű kör ikonok jelölik a közösségi sporttereket. A sportokról további információkat olvashatsz a Közösségi SportparkPÉDIA oldalon.

Free Sport Parks térkép - menü ikon Kattints a menü ikonra a térkép bal felső sarkán, hogy megjelenjen a sportok listája.


Milyen idő van kint? Budapest előrejelzés
Ha nem találsz egy helyszínt vagy valamelyiknél meghibásodást, rongálást látsz, akkor küldd el nekünk! A térképet folyamatosan frissítjük.

Kerületinfó

Város: Budapest (budai oldal), Megye: Pest, Régió: Közép-Magyarország

III. kerület címere

Óbuda észak kapuja és Budapest második legnagyobb kerülete! Változatos szabadidős lehetőséget kínál itt a természet: a vízpart, a hegyvidék, valamint a rengeteg sport és fitneszlétesítmény, parkok, bicikli- és kiránduló utak, strandok, és több különleges helyszín várja Óbudán a sportolni vágyókat.

hirdetés

III. kerület közösségi sportképe

közösségi sportinformációk

Óbuda - Békásmegyer Önkormányzatának célja, hogy felhívja a III. kerületi lakosság figyelmét az egészséges, aktív életmód fontosságára. Napjainkban az egészség értékké vált, a mozgás is prevenció és ennek a fontosságának felismerése mind többekben jelentős szemléletváltozást hozott. Sportrendezvényeinken nem kiemelten a sportteljesítményt helyezik előtérbe, hanem a részvétel fontosságát hangsúlyozzák. A sport fontos szerepet játszik a fizikai és mentális egészség megőrzésében, az egészségtudatos életmód és magatartás kialakításában.

III. kerületi sportintézmények, ahol a helyi lakosok és a látogatók ingyen vagy kedvezményesen használhatják a pályákat, eszközöket, a kerület köztéri, közösségi sport lehetőségei mellett:

III. kerületi Torna és Vívó Egylet (TVE)
1037 Budapest, Kalap utca 1.

  • Kedvezmény csak kerületi lakosoknak:
  • Kedvezmény mindenkinek:
    • Ingyenes rekortán futópálya használat: minden nap reggel 6:00 és 9:00 óra között, valamint este 19:30 és 22:00 óra között

További információ: https://www.tve1887.hu/rekortan-atletikapalya

Kerületünkben minden évben az alábbi nagyobb, ingyenes közösségi sporteseményeket rendezzük meg a "Szabadidő, Szeretem!" óbudai sportrendezvény-sorozat keretein belül:

Március:

Április:

Május:

Június:

Szeptember:

Október:

Az alábbi csatornákon követheted a kerületet és tájékozódhatsz bővebben is a sporteseményeiről, híreiről:

Közösségi Sportnaptár

Ebben a naptárban böngészhetsz Budapest III. kerületének közösségi sport programjai között:

"A sportolás legyen része az életednek, legyen része az egészségednek!"

Free Sport Parks