Új Parkok

Függetlenségi park új kondiparkkal

Függetlenségi park -új kondipark - Free Sport Parks térkép

Budapest 2019-ben Európa Sportfővárosa volt. A programsorozat részeként célul tűzték ki, hogy a főváros hét helyszínén zöldfelületek, játszóterek fognak megújulni, vagy kibővülni – többek között közösségi sportfunkciókkal – családi szabadidőparkok formájában. Bővebben tavalyi cikkünkben olvashatsz a családi szabadidőpark építésekről. Most átadásra került az újbudai (Budapest XI. kerület) Függetlenségi park is, ahol egy új kondipark (street workout park) várja a mozogni vágyókat. Megnéztük milyen lett:

 

hirdetés

 

Új kondipark, Street Workout Park

A virágokkal, dísznövényekkel beültett Függetlenségi parkban hatalmas fák árnyékában alakították ki a kondiparkot, ami gumiburkolatot kapott és olyan eszközöket találunk ott, mint párhuzamos korlát, nyújtók, függőleges létravízszintes létra, ferde pad, gyűrű, de még boxzsák is van.

függetlenségi park sétánya a kondipark felé
függetlenségi park sétánya a kondipark felé
kondipark gumiburkolatú talajjal
kondipark gumiburkolatú talajjal
boxzsák és öltözőszekrényes okospad a Street Workout Parkban
boxzsák és öltözőszekrényes okospad a Street Workout Parkban (a kép alatti videóban megnézheted az okospad működését)

 

Egyéb szolgáltatások

A sportolás további kényelmét szolgálja, hogy van ívókút, kerékpártároló, toalett, hulladákgyűjtők, de még egy számzáras szekrényekkel ellátott pad is kihelyezésre került. Vigyázzunk az új parkra és környezetére, és figyeljünk oda a higiániai tanácsokra, hogy biztonságosan és mindig örömmel használhassuk ezt a parkot is. #SportraFel (Lapozz a képek között)

kerékpártároló a Függetlenségi parkban
kerékpártároló a Függetlenségi parkban
automatizált toalett pelenkázóval
automatizált toalett pelenkázóval
ivókút a Függetlenségi parkban
ivókút a Függetlenségi parkban

 

hirdetés

 

Térkép

A Függetlenségi park kondiparkját “Budapest-11 | Függetlenségi park” néven találod meg a Free Sport Parks térképen:

Budapest Közösségi Sportoldala

Fedezd fel Budapest összes kerületének közösségi sporttereit! MEGNÉZEM.

 

Te is segítenéd a munkánkat?

Szeretnénk minél több emberhez eljuttatni a közösségi sportlehetőségeket, amiben egyszerűen tudsz segíteni, ha az ADD TOVÁBB kampányunkban irodai vagy otthoni nyomtatóval kinyomtatható plakátot helyezel ki iskolád, munkahelyed, vagy üzleted faliújságjára.

Fehér Paszkál - online marketing és SEO szakértő, hobbi hegyikerékpáros. Jó ügyként céljául tűzte ki a Free Sport Parks térkép projekttel, hogy naprakész információkkal lássa el az embereket a közösségi sport lehetőségekről, valamint szakértői tanácsokkal támogassa az ügyben elkötelezett városokat, kerületeket közösségi sportaktivitásuk fejlesztésében.