Új Parkok

Függetlenségi park új kondiparkkal

Függetlenségi park -új kondipark - Free Sport Parks térkép

Budapest 2019-ben Európa Sportfővárosa volt. A programsorozat részeként célul tűzték ki, hogy a főváros hét helyszínén zöldfelületek, játszóterek fognak megújulni, vagy kibővülni – többek között közösségi sportfunkciókkal – családi szabadidőparkok formájában. Bővebben tavalyi cikkünkben olvashatsz a családi szabadidőpark építésekről. Most átadásra került az újbudai (11. kerület) Függetlenségi park is, ahol egy új kondipark (street workout park) várja a mozogni vágyókat. Megnéztük milyen lett (“Budapest-11 | Függetlenségi park” néven találod meg a Free Sport Parks térképen.):

 

hirdetés

 

Új kondipark

A virágokkal, dísznövényekkel beültett Függetlenségi parkban hatalmas fák árnyékában alakították ki a kondiparkot, ami gumiburkolatot kapott és olyan eszközöket találunk ott, mint párhuzamos korlát, nyújtók, függőleges létravízszintes létra, ferde pad, gyűrű, de még boxzsák is van.

 

Egyéb szolgáltatások

A sportolás további kényelmét szolgálja, hogy van ívókút, kerékpártároló, toalett, hulladákgyűjtők, de még egy számzáras szekrényekkel ellátott pad is kihelyezésre került. Vigyázzunk az új parkra és környezetére, és figyeljünk oda a higiániai tanácsokra, hogy biztonságosan és mindig örömmel használhassuk ezt a parkot is. #SportraFel (Lapozz a képek között)

 

hirdetés

 

Budapest Közösségi Sportoldala

Fedezd fel Budapest összes kerületének közösségi sporttereit! MEGNÉZEM.

 

Te is segítenéd a munkánkat?

Szeretnénk minél több emberhez eljuttatni a közösségi sportlehetőségeket, amiben egyszerűen tudsz segíteni, ha az ADD TOVÁBB kampányunkban irodai vagy otthoni nyomtatóval kinyomtatható plakátot helyezel ki iskolád, munkahelyed, vagy üzleted faliújságjára.

 

hirdetés