Függetlenségi park új kondiparkkal

Függetlenségi park -új kondipark - Free Sport Parks térkép

Utoljára frissítve: 2024-05-23

Budapest 2019-ben Európa Sportfővárosa volt. A programsorozat részeként célul tűzték ki, hogy a főváros hét helyszínén zöldfelületek, játszóterek fognak megújulni, vagy kibővülni – többek között közösségi sportfunkciókkal – családi szabadidőparkok formájában. Bővebben tavalyi cikkünkben olvashatsz a családi szabadidőpark építésekről. Most átadásra került az újbudai (Budapest XI. kerület) Függetlenségi park is, ahol egy új kondipark (street workout park) várja a mozogni vágyókat. Megnéztük milyen lett:

 

hirdetés

 

Új kondipark, Street Workout Park

A virágokkal, dísznövényekkel beültett Függetlenségi parkban hatalmas fák árnyékában alakították ki a kondiparkot, ami gumiburkolatot kapott és olyan eszközöket találunk ott, mint párhuzamos korlát, nyújtók, függőleges létravízszintes létra, ferde pad, gyűrű, de még boxzsák is van.

függetlenségi park sétánya a kondipark felé
függetlenségi park sétánya a kondipark felé
kondipark gumiburkolatú talajjal
kondipark gumiburkolatú talajjal
boxzsák és öltözőszekrényes okospad a Street Workout Parkban
boxzsák és öltözőszekrényes okospad a Street Workout Parkban (a kép alatti videóban megnézheted az okospad működését)

 

Egyéb szolgáltatások

A sportolás további kényelmét szolgálja, hogy van ívókút, kerékpártároló, toalett, hulladákgyűjtők, de még egy számzáras szekrényekkel ellátott pad is kihelyezésre került. Vigyázzunk az új parkra és környezetére, és figyeljünk oda a higiániai tanácsokra, hogy biztonságosan és mindig örömmel használhassuk ezt a parkot is. #SportraFel (Lapozz a képek között)

kerékpártároló a Függetlenségi parkban
kerékpártároló a Függetlenségi parkban
automatizált toalett pelenkázóval
automatizált toalett pelenkázóval
ivókút a Függetlenségi parkban
ivókút a Függetlenségi parkban

 

hirdetés

 

Térkép

A Függetlenségi park kondiparkját “Budapest-11 | Függetlenségi park” néven találod meg a Free Sport Parks térképen. (Másik alkalommal érdemes még a kerületben felkeresni a Bikás parkot és az Egyetemisták parkját).

Parkkal kapcsolatos bejelentések

A parkkal kapcsolatos bejelentéseket legutóbbi információink szerint a FŐKERT felé lehet megtenni.

 

Újbuda Közösségi Sportoldala

Fedezd fel a XI. kerület ingyenesen használható közösségi sporttereit! MEGNÉZEM.

 

Te is segítenéd a munkánkat?

Szeretnénk minél több emberhez eljuttatni a közösségi sportlehetőségeket, amiben egyszerűen tudsz segíteni, ha az ADD TOVÁBB kampányunkban irodai vagy otthoni nyomtatóval kinyomtatható plakátot helyezel ki iskolád, munkahelyed, vagy üzleted faliújságjára.

Csatlakozz te is "SPORTRA FEL" facebook csoportunkhoz (kattints a képre):

Free Sport Parks Pascal Ride fotó

Fehér Paszkál - online marketing és SEO szakértő, hobbi hegyikerékpáros. Jó ügyként céljául tűzte ki a Free Sport Parks térkép projekttel, hogy naprakész információkkal lássa el az embereket a közösségi sport lehetőségekről, valamint szakértői tanácsokkal támogassa az ügyben elkötelezett városokat, kerületeket közösségi sportaktivitásuk fejlesztésében.