Kilenc új Street Workout Park Óbudán

Kilenc új Street Workout Park Óbudán

A főváros harmadik kerülete idáig is élen járt az ingyenes közösségi sportterek létesítésében, de most a Nemzeti Szabadidős Egészség Sportpark Program keretében Óbuda-Békásmegyeren (Budapest III. kerület) tovább bővül a szabadtéri ingyenes sportlehetőségek száma kilenc új Street Workout Park építésével. A parkok kivitelezését a Nemzeti Sportközpontok végzi a központi költségvetés terhére. A szükséges területet és a fenntartást pedig Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata biztosítja a testület döntése értelmében. (FRISSÍTÉS: 2021. júliusában elkészültek az új kondiparkok Óbudán.)

 

hirdetés

 

Új Street Workout Park helyszínek

Az új Street Workout Parkok olyan helyszínekre kerülnek, ahol idáig is Fitneszpark vagy más sportpálya található. A térképen jelölt neveikkel olvasható a lista, hogy hol fognak megépülni:

Kattints a helyszínek nevére és megnyílik a térképen vagy böngéssz itt a térkép ablakban:

A Street Workout Parkok eszközeinek használatához ad segítséget az “Eddz Okosan a Kondiparkban” videó sorozatunk, amiben sportedző mutat be gyakorlatokat!

Óbuda Közösségi Sportoldala

Fedezd fel a kerület ingyenesen használható közösségi sporttereit! MEGNÉZEM.

 

Ha tudomásod van neked is új park épüléséről vagy átadásáról, akkor küldd el nekünk emailben a hírt, hogy mi is megoszthassuk (A hír forrása: obuda.hu)

Csatlakozz te is "SPORTRA FEL" facebook csoportunkhoz (kattints a képre):

Free Sport Parks Pascal Ride fotó

Fehér Paszkál - online marketing és SEO szakértő, hobbi hegyikerékpáros. Jó ügyként céljául tűzte ki a Free Sport Parks térkép projekttel, hogy naprakész információkkal lássa el az embereket a közösségi sport lehetőségekről, valamint szakértői tanácsokkal támogassa az ügyben elkötelezett városokat, kerületeket közösségi sportaktivitásuk fejlesztésében.