Otthoni Edzés – #MozogjOtthon

Otthoni Edzés - Mozogj Otthon - Free Sport Parks Térkép Blog

Maradj Otthon + Mozogj Otthon! A járványügyi helyzet fennállása alatt mindannyiunk érdeke, hogy amikor csak lehet otthon maradjunk és a rendszeres testmozgást is a „négy fal” között végezzük. A beltéri mozgáslehetőségek megszűnésével most az otthoni edzés került előtérbe online edzés formájában. Egyre több fitneszedző és szakember kezdett el ingyenes és vagy becsületkasszás online órákat adni, vagy videó anyagokat közzétenni, hogy ezzel is segítsenek feldobni az otthon töltött napokat. A gyakorlatokat mindenki a saját felelősségére tudja végezni. Ne hagyjuk ki ezeket a lehetőségeket és becsületkassza esetén akinek módjában áll kérjük, támogassa az óraadókat, mert nagy szükség van a munkájukra!

 

hirdetés

 

Otthoni Edzés – Online Edzés

A rendszeres testmozgás erősíti immunrendszerünket, ellenállóképességünket így pl. a betegségek kevésbé viselik meg szervezetünket és felépülésünk is gyorsabb lehet. Segít mentálisan is elviselni az otthon töltött napokat, és a boldogsághormon-serkentő (endorfin) hatása révén a hangulantunk is jobb lesz! Szóval Sportra Fel, Otthon is!

A listát folyamatosan bővítjük ingyenes és vagy becsületkasszás óralehetőségekkel, amelyek az otthon maradást igyekszenek könyebbé tenni, és segítenek, hogy otthon is legyen motiváció a rendszeres testmozgáshoz, az otthoni edzéshez!

FIGYELEM: az alábbi lista egyelőre a 2020 tavaszi állapotot mutatja, akinél a legtöbb esetben a tavaszi anyagok elérhetőek, kiváncsian várjuk, hol milyen órákat tesznek elérhetővé most az edzők, az újabb szigorítások bevezetése után. Küldd el nekünk, ha te is tudsz ajánlani ingyenes online edzéseket és vagy az alábbiakban változásról van tudomásod.

 

Online Aerobik órák

Női edzővel:

Férfi edzővel:

  •  Bóta Gábor : Hé-Sze-Pé-Szo 19:00, Fight és Alakformáló órák, LIVE Twitch közvetítés (FREE): Bóta Gábor Edző
  •  Katus Attila : változó időpontokban, LIVE Facebook közvetítés (FREE): Online Best Body aerobik

 

hirdetés

 

Online Jógaórák

Női edzővel:

Férfi edzővel:

  •  Miki Molnár : hétfőtől-péntekig 18:00, LIVE Instagram közvetítés (FREE, angolul van!): Yoga session 5X a week

 

hirdetés

 

Online Erőnléti órák

Férfi edzővel:

  •  Fisher Gábor : hétfőtől-péntekig 19:00, erőnléti edzések kettlebell súlyokkal, LIVE Twitch közvetítés (FREE+Becsületkassza lehetőség): Giryafit
  •  Radányi Norbert : otthoni edzéshez felvett videók Facebook oldalon (FREE): Bartendaz Hungary

 

„EXTRA” erőnléti órák

Segíts idősebb szomszédaidnak, vagy idősebb szüleidnek, nagyszüleidnek és te menj el helyettük bevásárolni (Megfizethetetlen)!

 

Online egyensúly- és kordinációfejlesztő órák

  •  Maradj Egyensúlyban : változó időpontokban, LIVE Facebook közvetítés férfi és női edzőkkel (FREE): Egyensúly a négyzeten!

 

hirdetés

Online szenior tornák

 Mozgásélmény szenioroknak : hétfőtől-péntekig 08:00-kor és 16:00-kor, vasárnap 10:00-kor, LIVE online közvetítés (FREE): maradj otthon is aktív

 

Online gyógytorna órák

Női gyógytornász:

 

Online mozgás gyerekeknek

 

És majd újra a szabadban…

A vírus lecsengésével megint lesz lehetőségünk a szabadtéri ingyenes közösségi sportterek használatára. Az otthon töltött idő kitünő alkalom feltérképezni, hogy milyen sportpályák, sportparkok vannak a közelünkben. Nézd meg mi található nálatok! Ha pedig hiányozna egy helyszín akkor be is tudod küldeni a térkép oldalán!

 

Térkép

 

Nyitókép forrása: freepik.com

Csatlakozz te is "SPORTRA FEL" facebook csoportunkhoz (kattints a képre):

Free Sport Parks Pascal Ride fotó

Fehér Paszkál - online marketing és SEO szakértő, hobbi hegyikerékpáros. Jó ügyként céljául tűzte ki a Free Sport Parks térkép projekttel, hogy naprakész információkkal lássa el az embereket a közösségi sport lehetőségekről, valamint szakértői tanácsokkal támogassa az ügyben elkötelezett városokat, kerületeket közösségi sportaktivitásuk fejlesztésében.