Események

Eddz Okosan QR-kód matricák a II. kerületben

Eddz Okosan QR-kód matricák a 2. kerületben - Free Sport Parks térkép Blog

Májusban már beszámoltunk róla, hogy II. kerület (Budapest) Hidegkúti Családi Sportnapján sikeresen tesztelésre kerültek az első Eddz Okosan QR-kód matricáink is a Közösségi Sportváros programunk részeként. Örömmel közöljük, hogy végül némi fejlesztést követően június utolsó hetében a második kerület összes Fitneszparkjában és Kondiparkjában kihelyezésre kerültek a matricák.

Free Sport Parks – Eddz Okosan QR-kód Fitneszpark-2
Free Sport Parks – Eddz Okosan QR-kód Fitneszpark
Free Sport Parks – Eddz Okosan QR-kód Kondipark-2
Free Sport Parks – Eddz Okosan QR-kód Kondipark

 

Ezzel gyakorlatilag 0-24 órában bármikor szakedzőt “hívhatunk” a segítségünkre, akik a Fitneszparkok leggyakoribb 16 gépének helyes használatát, valamint a Kondiparkok (Street Workout Parkok) leggyakoribb 17 eszközét egy-egy alapgyakorlaton keresztül mutatják meg a sportolni vágyóknak. Minden parkban külön matrica ad útmutatót a mozgás előtti BEMELEGÍTÉS-hez és a mozgás utáni NYÚJTÁS-hoz is! További tudnivalók a QR-kód Matrica oldalunkon olvashatók.

QR-kód beolvasása
Videó megnyitása

Az Eddz Okosan QR-kódok beolvasásával pillanatok alatt elérhetőek az Eddz Okosan YouTube videói, amihez minden esetben internetkapcsolat szükséges. Ebben segítségünkre van a II. kerület több pontján ingyenesen elérhető közterületi WIFI szolgáltatás is.

 

Keressük a legnépszerűbb szabadtéri sportokat!

Ha téged is érdekel a saját városod vagy kerületed közösségi sporttereinek fejelődése, akkor szavazz te is a kedvenc szabadtéri sportjaidra, ahol megírhatod egyéb javaslataidat is (a felmérés teljesen anoním)!

 

Te is segítenéd a munkánkat?

Szeretnénk minél több emberhez eljuttatni a közösségi sportlehetőségeket, amiben te is tudsz segíteni, ha az ADD TOVÁBB kampányunkban irodai, otthoni nyomtatóval egyszerűen kinyomtatható plakátot kihelyezel iskolád, munkahelyed, üzleted faliújságjára. Online is segíthetsz az ADD TOVÁBB facebook posztunk megosztásával.

 

hirdetés