Fitneszpark épült a Markusovszky téren

Fitneszpark épült a Markusovszky téren

Utoljára frissítve: 2021-04-27

Újabb sporthelyszínt osztott meg velünk egy felhasználónk. A korábban már felújított Markusovszky téren került átadásra novemberben egy új Fitneszpark. Ferencváros (Budapest IX. kerület) belső területe kevesebb zöldterülettel bír, így a már meglévő parkokban van lehetőség az ilyen közösségi sportterek kialakítására. A kilencedik kerületi önkormányzat ezen új koncepiójáról is beszámol ez a videó:

A Fitneszparkok gépeinek helyes használatához ad segítséget az “Eddz Okosan a Fitneszparkban” videó sorozatunk, amiben sportedzők mutatják be a gépek helyes használatát!

 

hirdetes

 

A Markusovszky téren a Fitnesz Park mellett található még Ping-Pong asztal és egy kisebb méretű focipálya is. Nézd meg a térképen:

Ha tudomásod van neked is új park épüléséről vagy átadásáról, akkor küldd el nekünk emailben a hírt, hogy mi is megoszthassuk (A hír forrása: 9.tv – Ferencváros Televíziója)

 

Ferencváros Közösségi Sportoldala

Fedezd fel a IX. kerület ingyenesen használható közösségi sporttereit! MEGNÉZEM.

 

 

Csatlakozz te is "SPORTRA FEL" facebook csoportunkhoz (kattints a képre):

Free Sport Parks Pascal Ride fotó

Fehér Paszkál - online marketing és SEO szakértő, hobbi hegyikerékpáros. Jó ügyként céljául tűzte ki a Free Sport Parks térkép projekttel, hogy naprakész információkkal lássa el az embereket a közösségi sport lehetőségekről, valamint szakértői tanácsokkal támogassa az ügyben elkötelezett városokat, kerületeket közösségi sportaktivitásuk fejlesztésében.