Fitneszpark az Árpád híd Metrómegállónál

Fitneszpark az Árpád híd metrómegállónál - Free Sport Parks Blog

Utoljára frissítve: 2021-04-27

Új Fitneszpark épült Budapesten az Árpád híd metrómegállótól fél perc sétára a Róbert Károly körút 22. (Budapest XIII. kerület) alatti tízemeletes háztömb előtt. Ez egy „Fitneszpark+„, ahol nem csak fitneszgépek, hanem húzódzkodó állvány is van. Az angyalföldi sportparkban összesen 12 eszköz található, amit öntözőrendszerrel ellátott növénysáv is körülvesz. Kiemelendő, hogy a kerékpárral közlekedőkre is gondoltak és kialakításra került 4 db kerékpárállvány is, az ivókút, székek és szemetes mellett. Sportra fel! 🙂

 

hirdetés

 

A Fitnesz Parkok használatához ad segítséget az “Eddz Okosan a Fitneszparkban” videó sorozatunk, amiben sportedzők mutatják be a fitneszgépek helyes használatát!

Ha tudomásod van neked is új park épüléséről vagy átadásáról, akkor küldd el nekünk emailben a hírt, hogy mi is megoszthassuk!

Angyalföld Közösségi Sportoldala

Fedezd fel a XIII. kerület ingyenesen használható közösségi sporttereit! MEGNÉZEM.

 

Csatlakozz te is "SPORTRA FEL" facebook csoportunkhoz (kattints a képre):

Free Sport Parks Pascal Ride fotó

Fehér Paszkál - online marketing és SEO szakértő, hobbi hegyikerékpáros. Jó ügyként céljául tűzte ki a Free Sport Parks térkép projekttel, hogy naprakész információkkal lássa el az embereket a közösségi sport lehetőségekről, valamint szakértői tanácsokkal támogassa az ügyben elkötelezett városokat, kerületeket közösségi sportaktivitásuk fejlesztésében.