Új Parkok

Duna Aréna Szabadtéri Edzőpark

Duna Aréna Szabadtéri Edzőpark kondipark -Free Sport Parks térkép

Budapest XIII. kerületében már használható a Duna Aréna Szabadtéri Edzőpark, amely az eddigi budapesti helyszínek alapján az egyik legnagyobb és legtöbb eszközből álló szabadtéri kondipark (street workout park) Budapesten. (“Budapest-13 | Moszkva sétány” néven találod meg a Free Sport Parks térképen.). 0-24 nyitva van és ez is ingyenes.

A Duna Aréna északi oldala

A Duna Aréna északi oldalán kapott helyet ez a nagyméretű kondipark, ami mellett találunk egy chillout helyszínt is, ahol a fehér és a kék különböző árnyalataira festett, hullámokat idéző padokon tudunk pihenni, olvasni, beszélgetni vagy egyszerűen csak napozni. A hely hangulatát és kényelmét emelik a kifeszített napvitorlák. Itt halad el a Moszkva sétány, ami egyben a Rákospatak kerékpárút hosszabbítása és a Népfürdő utcai kerékpárút egyik leágazása, vagyis pl. kerékpárral, rollerrel is könnyen megközelíthető a helyszín. Egyelőre nincsenek kihelyezve  kerékpártárolók, de van pár rácsos kerítés elem, ahova kerékpárunkat is oda tudjuk támasztani, lelakatolni. (Lapozz a képek között)

 

hirdetés

 

Kondipark

A Duna és a Rákospatak találkozásánál fekvő kondipark nem csak fekvésében, de méretében és felszereltségében is egyedinek számít Budapesten. A 18 féle eszközhöz az Eddz Okosan jelenlegi videói közül 13-hoz találsz eszközbemutató videót is:

A talajzat gumiborítást kapott, itt is vannak kihelyezett padok (nem csak a chillout részen), és több helyen találunk hármas szelektív hulladékgyűjtőket (műanyag+fém, papír, vegyes). #SportraFel

 

hirdetés

 

Házirend

Vigyázzunk erre a közzösségi térre is. A kihelyezett házirenden túl sportolás közben figyelj a higiéniára, amihez hasznos tanácsokat is adunk másik blogbejegyzésünkben!

 

Budapest Közösségi Sportoldala

Fedezd fel Budapest összes kerületének közösségi sporttereit! MEGNÉZEM.

 

Te is segítenéd a munkánkat?

Szeretnénk minél több emberhez eljuttatni a közösségi sportlehetőségeket, amiben egyszerűen tudsz segíteni, ha az ADD TOVÁBB kampányunkban irodai vagy otthoni nyomtatóval kinyomtatható plakátot helyezel ki iskolád, munkahelyed, vagy üzleted faliújságjára. Köszönjük, ha követsz minket a lenti csatornák bármelyikén! #SportraFel

 

hirdetés