Duna Aréna Szabadtéri Edzőpark

Duna Aréna Szabadtéri Edzőpark kondipark -Free Sport Parks térkép

Utoljára frissítve: 2024-05-23

Budapest XIII. kerületében már használható a Duna Aréna Szabadtéri Edzőpark, amely az eddigi budapesti helyszínek alapján az egyik legnagyobb és legtöbb eszközből álló szabadtéri kondipark (street workout park) Budapesten. (“Budapest-13 | Moszkva sétány” néven találod meg a Free Sport Parks térképen.). 0-24 nyitva van és ez is ingyenes.

A Duna Aréna északi oldala

A Duna Aréna északi oldalán kapott helyet ez a nagyméretű kondipark, ami mellett találunk egy chillout helyszínt is, ahol a fehér és a kék különböző árnyalataira festett, hullámokat idéző padokon tudunk pihenni, olvasni, beszélgetni vagy egyszerűen csak napozni. A hely hangulatát és kényelmét emelik a kifeszített napvitorlák. Itt halad el a Moszkva sétány, ami egyben a Rákospatak kerékpárút hosszabbítása és a Népfürdő utcai kerékpárút egyik leágazása, vagyis pl. kerékpárral, rollerrel is könnyen megközelíthető a helyszín. Egyelőre nincsenek kihelyezve  kerékpártárolók, de van pár rácsos kerítés elem, ahova kerékpárunkat is oda tudjuk támasztani, lelakatolni. (Lapozz a képek között)

Duna Aréna szabadtéri edzőpark közvetlenül a kerékpárút mellett
Duna Aréna szabadtéri edzőpark közvetlenül a kerékpárút mellett
a chillout napozókon feküdni is lehet
a chillout napozókon feküdni is lehet
kifeszített napvitorlák a chillout napozó felett
kifeszített napvitorlák a chillout napozó felett

 

hirdetés

 

Kondipark, Street Workout Park

A Duna és a Rákospatak találkozásánál fekvő kondipark nem csak fekvésében, de méretében és felszereltségében is egyedinek számít Budapesten. A 18 féle eszközhöz az Eddz Okosan jelenlegi videói közül 13-hoz találsz eszközbemutató videót is:

A talajzat gumiborítást kapott, itt is vannak kihelyezett padok (nem csak a chillout részen), és több helyen találunk hármas szelektív hulladékgyűjtőket (műanyag+fém, papír, vegyes). #SportraFel

gumitalajú kondipark a Duna Aréna szabadtéri edzőparkban
gumitalajú kondipark a Duna Aréna szabadtéri edzőparkban
többféle húzódzkodó állvány
többféle húzódzkodó állvány
fekvőtámasz elem
fekvőtámasz elem

 

hirdetés

 

tolódzkodó állványok
tolódzkodó állványok
hátpad és ferdepad
hátpad és ferdepad
multitréner eszközök
multitréner eszközök

 

hirdetés

 

Házirend

Vigyázzunk erre a közzösségi térre is. A kihelyezett házirenden túl sportolás közben figyelj a higiéniára, amihez hasznos tanácsokat is adunk másik blogbejegyzésünkben!

Duna Aréna szabadtéri edzőpark házirendje
Duna Aréna szabadtéri edzőpark házirendje

Térkép

A Duna Aréna kondiparkot “Budapest-13 | Duna Aréna” néven találod meg a Free Sport Parks térképen. (Másik alkalommal érdemes még felkeresni az angyalföldi rekortán futópályát)

 

Parkkal kapcsolatos bejelentések

A parkkal kapcsolatos bejelentéseket legutóbbi információink szerint az NSÜ felé lehet megtenni.

 

Angyalföld Közösségi Sportoldala

Fedezd fel a XIII. kerület ingyenesen használható közösségi sporttereit! MEGNÉZEM.

 

Te is segítenéd a munkánkat?

Szeretnénk minél több emberhez eljuttatni a közösségi sportlehetőségeket, amiben egyszerűen tudsz segíteni, ha az ADD TOVÁBB kampányunkban irodai vagy otthoni nyomtatóval kinyomtatható plakátot helyezel ki iskolád, munkahelyed, vagy üzleted faliújságjára. Köszönjük, ha követsz minket a lenti csatornák bármelyikén! #SportraFel

Csatlakozz te is "SPORTRA FEL" facebook csoportunkhoz (kattints a képre):

Free Sport Parks Pascal Ride fotó

Fehér Paszkál - online marketing és SEO szakértő, hobbi hegyikerékpáros. Jó ügyként céljául tűzte ki a Free Sport Parks térkép projekttel, hogy naprakész információkkal lássa el az embereket a közösségi sport lehetőségekről, valamint szakértői tanácsokkal támogassa az ügyben elkötelezett városokat, kerületeket közösségi sportaktivitásuk fejlesztésében.