Új Parkok

Új kondipark és ping-pong asztalok Angyalföldön

Új kondipark és pinpogasztalok Újpesten - Free Sport Parks térkép

Továbbra is egyre több közösségi sporttér újul meg Budapest XIII. kerületében (Angyalföldön), amiről korábban többször is hírt adtunk, mint pl. a Szobor utcai sporttér, a metrómegállónál létesült Fitneszpark vagy a Tűzér utcai új focipálya és kosárlabdapálya esetében. Ezúttal az Esztergomi út Dagály utca felöli részen újították meg a három 8 emeletes lakótömb között húzódó két parkot.

 

Ping-pong (Esztergomi út 49.)

A felújítás előtt ebben a “retro” parkban egy oldschool pingpong asztal volt, most gumiborítású talajon modern asztal várja a mozogni vágyókat. A parkban vannak padok, szemetesek és ívókút is. A park másik oldalán asztalok vannak padokkal, ahol akár sakkozhatunk, kártyázhatunk. A fák árnyékában nyáron a legnagyobb napsütésben is kellemes klíma vár minket! (Lapozz a képek között)

ilyen volt régen a park (Esztergomi út 49.)
ilyen volt régen a park (Esztergomi út 49.)
ilyen lett felújítás után (Esztergomi út 49.)
ilyen lett felújítás után (Esztergomi út 49.)
ping-pong asztal (Esztergomi út 49.)
ping-pong asztal (Esztergomi út 49.)
sakkasztalok (Esztergomi út 49.)
sakkasztalok (Esztergomi út 49.)

 

hirdetés

 

 

Kondipark és ping-pong (Esztergomi út 47.)

Ez a retropark szintén teljes megújuláson esett át. A régi ping-pong asztalt itt is egy modern váltotta fel, gumi borítású talajon és létesült egy gumitalajú kondipark / Street Workout Park, ahol négyféle eszközt találunk, úgymint párhuzamos korlát, nyújtók, függőleges létravízszintes létra. Itt is van ívókút, szemetesek, pihenőpadok és sakkozásra is alkalmas asztalok padokkal, de még a kerékpárral érkezőkre is gondoltak. A park másik oldalán egy kisebb játszótér várja a gyerekeket. A fák pedig itt is védő árnyékot adnak a legnagyobb melegben is. (Lapozz a képek között)

ilyen volt régen a terület - (Esztergomi út 47.)
ilyen volt régen a terület – (Esztergomi út 47.)
felújitás után (Esztergomi út 47.)
felújitás után (Esztergomi út 47.)
kondipark / Street Workout Park (Esztergomi út 47.)
kondipark / Street Workout Park (Esztergomi út 47.)
ping-pong asztal (Esztergomi út 47.)
ping-pong asztal (Esztergomi út 47.)
kerékpártárolók - (Esztergomi út 47.)
kerékpártárolók – (Esztergomi út 47.)
sakkasztalok (Esztergomi út 47.)
sakkasztalok (Esztergomi út 47.)

 

hirdetés

 

Térkép

A sport helyszíneket “Budapest-13 | Esztergomi út” néven találod meg a Free Sport Parks térképen:

 

 

Budapest Közösségi Sportoldala

Fedezd fel Budapest összes kerületének közösségi sporttereit! MEGNÉZEM. Sportolás közben is figyelj a higiéniára, amihez hasznos tanácsokat is adunk!

 

 

Te is segítenéd a munkánkat?

Szeretnénk minél több emberhez eljuttatni a közösségi sportlehetőségeket, amiben egyszerűen tudsz segíteni, ha az ADD TOVÁBB kampányunkban irodai vagy otthoni nyomtatóval kinyomtatható plakátot helyezel ki iskolád, munkahelyed, vagy üzleted faliújságjára.

Fehér Paszkál - online marketing és SEO szakértő, hobbi hegyikerékpáros. Jó ügyként céljául tűzte ki a Free Sport Parks térkép projekttel, hogy naprakész információkkal lássa el az embereket a közösségi sport lehetőségekről, valamint szakértői tanácsokkal támogassa az ügyben elkötelezett városokat, kerületeket közösségi sportaktivitásuk fejlesztésében.