Új kondipark és ping-pong asztalok Angyalföldön

Új kondipark és pinpogasztalok Újpesten - Free Sport Parks térkép

Utoljára frissítve: 2023-10-08

Továbbra is egyre több közösségi sporttér újul meg Budapest XIII. kerületében (Angyalföldön), amiről korábban többször is hírt adtunk, mint pl. a Szobor utcai sporttér, a metrómegállónál létesült Fitneszpark vagy a Tűzér utcai új focipálya és kosárlabdapálya esetében. Ezúttal az Esztergomi út Dagály utca felöli részen újították meg a három 8 emeletes lakótömb között húzódó két parkot.

 

Ping-pong (Esztergomi út 49.)

A felújítás előtt ebben a „retro” parkban egy oldschool pingpong asztal volt, most gumiborítású talajon modern asztal várja a mozogni vágyókat. A parkban vannak padok, szemetesek és ívókút is. A park másik oldalán asztalok vannak padokkal, ahol akár sakkozhatunk, kártyázhatunk. A fák árnyékában nyáron a legnagyobb napsütésben is kellemes klíma vár minket! (Lapozz a képek között)

ilyen volt régen a park (Esztergomi út 49.)
ilyen volt régen a park (Esztergomi út 49.)
ilyen lett felújítás után (Esztergomi út 49.)
ilyen lett felújítás után (Esztergomi út 49.)
ping-pong asztal (Esztergomi út 49.)
ping-pong asztal (Esztergomi út 49.)
sakkasztalok (Esztergomi út 49.)
sakkasztalok (Esztergomi út 49.)

 

hirdetés

 

 

Kondipark és ping-pong (Esztergomi út 47.)

Ez a retropark szintén teljes megújuláson esett át. A régi ping-pong asztalt itt is egy modern váltotta fel, gumi borítású talajon és létesült egy gumitalajú kondipark / Street Workout Park, ahol négyféle eszközt találunk, úgymint párhuzamos korlát, nyújtók, függőleges létravízszintes létra. Itt is van ívókút, szemetesek, pihenőpadok és sakkozásra is alkalmas asztalok padokkal, de még a kerékpárral érkezőkre is gondoltak. A park másik oldalán egy kisebb játszótér várja a gyerekeket. A fák pedig itt is védő árnyékot adnak a legnagyobb melegben is. (Lapozz a képek között)

ilyen volt régen a terület - (Esztergomi út 47.)
ilyen volt régen a terület – (Esztergomi út 47.)
felújitás után (Esztergomi út 47.)
felújitás után (Esztergomi út 47.)
kondipark / Street Workout Park (Esztergomi út 47.)
kondipark / Street Workout Park (Esztergomi út 47.)
ping-pong asztal (Esztergomi út 47.)
ping-pong asztal (Esztergomi út 47.)
kerékpártárolók - (Esztergomi út 47.)
kerékpártárolók – (Esztergomi út 47.)
sakkasztalok (Esztergomi út 47.)
sakkasztalok (Esztergomi út 47.)

 

hirdetés

 

Térkép

A sport helyszíneket “Budapest-13 | Esztergomi út” néven találod meg a Free Sport Parks térképen:

 

Angyalföld Közösségi Sportoldala

Fedezd fel a XIII. kerület ingyenesen használható közösségi sporttereit! MEGNÉZEM. Sportolás közben is figyelj a higiéniára, amihez hasznos tanácsokat is adunk!

 

 

Te is segítenéd a munkánkat?

Szeretnénk minél több emberhez eljuttatni a közösségi sportlehetőségeket, amiben egyszerűen tudsz segíteni, ha az ADD TOVÁBB kampányunkban irodai vagy otthoni nyomtatóval kinyomtatható plakátot helyezel ki iskolád, munkahelyed, vagy üzleted faliújságjára.

Csatlakozz te is "SPORTRA FEL" facebook csoportunkhoz (kattints a képre):

Free Sport Parks Pascal Ride fotó

Fehér Paszkál - online marketing és SEO szakértő, hobbi hegyikerékpáros. Jó ügyként céljául tűzte ki a Free Sport Parks térkép projekttel, hogy naprakész információkkal lássa el az embereket a közösségi sport lehetőségekről, valamint szakértői tanácsokkal támogassa az ügyben elkötelezett városokat, kerületeket közösségi sportaktivitásuk fejlesztésében.