Új Parkok

Új kondipark és ping-pong asztalok Angyalföldön

Új kondipark és pinpogasztalok Újpesten - Free Sport Parks térkép

Továbbra is egyre több közösségi sporttér újul meg Budapest 13. kerületében (Angyalföldön), amiről korábban többször is hírt adtunk, mint pl. a Szobor utcai sporttér, a metrómegállónál létesült Fitneszpark vagy a Tűzér utcai új focipálya és kosárlabdapálya esetében. Ezúttal az Esztergomi út Dagály utca felöli részen újították meg a három 8 emeletes lakótömb között húzódó két parkot. A helyszíneket “Budapest-13 | Esztergomi út” néven találod meg a Free Sport Parks térképen.

 

Ping-pong (Esztergomi út 49.)

A felújítás előtt ebben a “retro” parkban egy oldschool pingpong asztal volt, most gumiborítású talajon modern asztal várja a mozogni vágyókat. A parkban vannak padok, szemetesek és ívókút is. A park másik oldalán asztalok vannak padokkal, ahol akár sakkozhatunk, kártyázhatunk. A fák árnyékában nyáron a legnagyobb napsütésben is kellemes klíma vár minket! (Lapozz a képek között)

 

hirdetés

 

 

Kondipark és ping-pong (Esztergomi út 47.)

Ez a retropark szintén teljes megújuláson esett át. A régi ping-pong asztalt itt is egy modern váltotta fel, gumi borítású talajon és létesült egy gumitalajú kondipark / Street Workout Park, ahol négyféle eszközt találunk, úgymint párhuzamos korlát, nyújtók, függőleges létravízszintes létra. Itt is van ívókút, szemetesek, pihenőpadok és sakkozásra is alkalmas asztalok padokkal, de még a kerékpárral érkezőkre is gondoltak. A park másik oldalán egy kisebb játszótér várja a gyerekeket. A fák pedig itt is védő árnyékot adnak a legnagyobb melegben is. (Lapozz a képek között)

 

hirdetés

 

Budapest Közösségi Sportoldala

Fedezd fel Budapest összes kerületének közösségi sporttereit! MEGNÉZEM. Sportolás közben is figyelj a higiéniára, amihez hasznos tanácsokat is adunk!

 

 

Te is segítenéd a munkánkat?

Szeretnénk minél több emberhez eljuttatni a közösségi sportlehetőségeket, amiben egyszerűen tudsz segíteni, ha az ADD TOVÁBB kampányunkban irodai vagy otthoni nyomtatóval kinyomtatható plakátot helyezel ki iskolád, munkahelyed, vagy üzleted faliújságjára.

 

hirdetés